top of page

Početak ljubavi prema tekstilu.

Edukacija, optimizam, razvoj, te požrtvovnost dokazali su da je sve moguće, pa tako i osnutak tekstilnog poduzeća. Tvrtka nastala pod vodećom palicom Jasminke Kovač jedna je od prvih stanara Poduzetničkog inkubatora Pitomača i uspješno posluje od 2020. godine.

DI-MA-TEX LOGO1024_2.jpg
Leather Workshop

Naša priča

  • Sa više od 20 godina iskustva u proizvodnom procesu izrade tekstilnih proizvoda dipl. ing. tekstilne tehnologije Jasminka Kovač u 2015. godini odlučuje se za obrtnički pothvat koji će joj promijeniti život.

  • Započevši sa proizvodnjom suncobrana i posteljine sa svega 2 radnice, u narednih nekoliko uspješnih godina edukacije i truda u 2020. godini ponosno otvara svoje prvo društvo sa ograničenom odgovornošću.

  • Danas to poduzeće broji više od 15 zaposlenika raspodijeljeno u 2 hale i iz mjeseca u mjesec kontinuirano raste.

  • Fokusom na kvalitetu i timski rad Di-Ma-tex poduzeće uspješno posluje na Hrvatskom, a ponajviše na inozemnom tržištu.

  • Specijalizirani smo za izradu ženske odjeće poput haljina, suknji, majica i topova, bluza i košulja, džempera, prsluka, jakni i kaputa, sakoa, hlača, kratkih hlača, odjeća za spavanje, hoodice i mnogih drugih proizvoda, te smo specijalizirani za izradu muške odjeće poput košulja, hlača, majice, traperice, sweater majice i trenirke, odjela i sakoi, kaputi, jakne, itd.

  • Također, specijalizirani smo za izradu suncobrana, torbi, vojnih uniformi, te vojne opreme, zaštitnih maska za lice, sjedalice, ležaljke i raznih drugih proizvoda od tekstila.

  • Naša hala opremljena je sa više od 70 najmodernijih krojačkih i šivaćih strojeva koji se trenutno nalaze na tržištu.

  • Početkom 2022. godine obogatili smo naše poduzeće sa ISO 14001:2015 CERTIFIKATOM SUSTAVA UPRAVLJANJA OKOLIŠEM, te ISO 9001:2015 CERTIFIKATOM SUSTAVA UPRAVLJANJA KVALITETOM.

Upoznajte naše članove

Dipl. ing. tekstilne tehnologije Jasminka Kovač

Ukazano povjerenje!

Vis
logo-trans-1.png
Web snimka_28-7-2022_124047_.jpeg
Hemco-logo2020.png

I mnogi drugi!

bottom of page